Nieuws

Neymar gaat in op transfergeruchten: 'Met of zonder liefde, ik blijf bij PSG'

Neymar gaat in op transfergeruchten: 'Met of zonder liefde, ik blijf bij PSG'

20-07-2023 09:46 Laatste update: 09:48

Neymar is ondanks alle geruchten rondom zijn naam ook komend seizoen te bewonderen bij Paris Saint-Germain. De Braziliaan werd in verband gebracht met een transfer, maar maakt aan die verhalen een eind.

Neymar kent nog altijd geen gelukkig huwelijk in Parijs, maar heeft toch zijn zinnen gezet op een langer verblijf in de Franse hoofdstad. De aanvaller verdient een vorstelijk salaris, maar wordt veelal uitgejoeld door de supporters. "Ik heb een contract bij Paris Saint-Germain en tot nu toe heeft niemand me iets verteld over een mogelijk vertrek", begint Neymar in gesprek met journalist Casimiro Miguel. "Ik ben kalm, ook al is er niet veel liefde tussen de supporters en de speler. Ik zal er zijn, met of zonder liefde", aldus de Braziliaan.

Na de verloren kwartfinale op het wereldkampioenschap in Qatar liet Neymar in het midden of hij door wilde gaan als international, maar enkele maanden later heeft hij zijn beslissing genomen. "Na het WK wilde ik niet doorgaan, niet vanwege de pijn van het verlies, maar om te voorkomen dat mijn gezin lijdt, het weegt veel. Maar daar zullen ze het nog mee moeten doen", vertelt Neymar lachend. "Ik heb erover nagedacht, maar ik wil heel graag de wereldtitel winnen", spreekt Neymar die daarmee bevestigt nog even door te gaan als international.