Breaking news

'PSV slaat grote slag en bereikt akkoord met Club Brugge over Lang'

'PSV slaat grote slag en bereikt akkoord met Club Brugge over Lang'

07-07-2023 09:34 Laatste update: 09:42
2

PSV heeft een akkoord bereikt met Club Brugge over de transfer van Noa Lang. De oud-speler van Ajax tekent een meerjarig contract in Eindhoven en wordt vrijdag el medisch gekeurd.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat alle partijen akkoord zijn en dat alleen de medische keuring nog in de weg kan staan van een overstap. De afgelopen weken waren beide clubs in onderhandeling en donderdagavond is alles afgerond. De zaakwaarnemer van Lang, Ali Dursun, werd vrijdagochtend al gespot in Eindhoven met zijn cliënt. PSV-directeur Earnest Stewart liet zich in het verleden al uit over de aanvaller en wilde de speler graag overnemen van de Belgische club.

Het is in de lijn der verwachting dat PSV flink wat geld neerlegt voor Lang. Naast de Nederlander moet ook de Amerikaan Ricardo Pepi richting Eindhoven komen. De uiteindelijke prijs van Lang zal rond de elf à twaalf miljoen euro liggen. Club Brugge wilde aanvankelijk vijftien miljoen euro zien. Eén van de redenen voor Lang om naar PSV te vertrekken is de komst van trainer Peter Bosz, waar de speler een goed gevoel over heeft.