Transfernieuws

Update: PSV lijkt Feyenoord af te troeven en ligt op pole position voor Beelen

Update: PSV lijkt Feyenoord af te troeven en ligt op pole position voor Beelen

05-07-2023 21:39 Laatste update: 22:15
4

Thomas Beelen lijkt te gaan kiezen tussen PSV en Feyenoord. Eerder haakte FC Twente al af voor de gewilde PEC Zwolle-verdediger, maar nu grijpt ook AZ mis, meldt het Eindhovens Dagblad.

AZ heeft nog steeds interesse, maar lijkt niet te kunnen concurreren met PSV en Feyenoord. PEC verlangt een transfersom van drie miljoen euro voor Beelen, al is het onwaarschijnlijk dat de Eindhovenaren of Rotterdammers dat bedrag neer gaan leggen. PSV deed nog helemaal geen bod, Feyenoord heeft zich wel al officieel gemeld bij de Blauwvingers.

PSV moet eerst een verdediger zien te verkopen voor het Beelen aantrekt. André Ramalho, Jordan Teze of Timo Baumgartl moet vertrekken uit Eindhoven, weet het ED. PSV hoopt naast Beelen ook nog een rechtsback aan de selectie van trainer Peter Bosz toe te kunnen voegen.

Update: Volgens De Telegraaf ligt PSV op pole postion om Beelen over te nemen van PEC Zwolle. De Eindhovenaren hebben een bod van ongeveer 2,5 miljoen euro neergelegd voor de felbegeerde centrale verdediger en lijken daarmee de concurrentie af te troeven.