Transfernieuws

'Man United gaat vol voor Onana en legt nieuw bod neer bij Internazionale'

'Man United gaat vol voor Onana en legt nieuw bod neer bij Internazionale'

05-07-2023 18:07 Laatste update: 18:08
1

Manchester United lijkt vol voor André Onana te willen gaan. De Engelse grootmacht zag verschillende biedingen van tafel geveegd worden door Internazionale, maar The Mancunians geven volgens Fabrizio Romano nog niet op.

Het is al langer bekend dat Onana in de belangstelling staat van Manchester United. De 27-jarige ex-Ajacied presteerde afgelopen seizoen geweldig bij Internazionale en manager Erik ten Hag zou een hereniging wel zien zitten. De Engelse topclub deed een openingsbod van zo'n 45 miljoen euro, maar kreeg te horen dat de Italianen de Kameroener niet voor minder dan zestig miljoen euro willen laten gaan. Internazionale verwacht dat Manchester United met een nieuw bod zal komen.

Onana tekende afgelopen zomer een contract tot 2027 in Milaan. Hij keepte in het afgelopen seizoen Samir Handinovic uit de basis bij Internazionale en bereikte met de Nerazzurri de finale van de Champions League. Die ging met 1-0 verloren tegen Manchester City. De 27-jarige sluitpost hield zeven keer de nul in de afgelopen Champions League-campagne.