Breaking news

PEC Zwolle schakelt snel door en presenteert Johnny Jansen als hoofdtrainer

PEC Zwolle schakelt snel door en presenteert Johnny Jansen als hoofdtrainer

27-06-2023 17:19 Laatste update: 17:25

Johnny Jansen is de nieuwe hoofdtrainer van PEC Zwolle. De 48-jarige Heerenvener gaat Dick Schreuder opvolgen in de hoofdstad van Overijssel. Hij heeft een contract getekend voor de duur van twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Jansen komt over vanuit Libanon en kijkt enorm uit naar zijn nieuwe avontuur. "Ik heb er enorm veel zin in om bij PEC Zwolle aan de slag te gaan. De club telde tien jaar lang mee in de Eredivisie en heeft na de degradatie van vorig jaar het afgelopen seizoen bewezen op dat niveau nog steeds thuis te horen", zegt hij op de clubsite van PEC Zwolle.

De nieuwe hoofdtrainer komt met een duidelijk plan naar Zwolle. "De komende periode wil ik gaan bouwen aan het team en tegelijkertijd verder gaan op de ingeslagen weg. PEC Zwolle staat voor verzorgd en aanvallend voetbal, het publiek vermaken, maar ook keihard werken met een fitte ploeg, want daarin onderscheidde het team zich echt. Met die mix gaan we samen voor een mooi seizoen waarin handhaving ons belangrijkste doel zal zijn", besluit Jansen.