Breaking news

'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord maakt werk van komst gewilde FC Twente-back'

'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord maakt werk van komst gewilde FC Twente-back'

27-06-2023 14:32 Laatste update: 14:42

Feyenoord maakt volgens 1908 officieel werk van de komst van Joshua Brenet. De Rotterdammers zijn ervan op de hoogte dat de rechtsback tegen een clausule op te halen is bij FC Twente.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Rotterdamse medium is Feyenoord de contractonderhandelingen over Brenet inmiddels gestart. De Rotterdammers hadden in de zomer van 2022 al interesse in de rechtsback. Deze transferwindow is Feyenoord opnieuw concreet. Brenet heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij naar verluidt voor een betaalbaar bedrag is op te halen is.

Feyenoord hoopt die clausule spoedig te lichten. De landskampioen ziet in Brenet een waardige vervanger voor de eventueel vertrekkende Lutsharel Geertruida en Marcus Holmgren Pedersen, die bij verschillende (top)clubs op de radar staan. Rondom hen is nog niks concreet, maar de Noor zou er goed opstaan in Duitsland en Spanje.

De Rotterdammers hebben wel te maken met de nodige concurrentie. Ook Fenerbahçe, Beşiktaş, OGC Nice en Fulham hebben zich gemeld voor Brenet.