Transfernieuws

'PSV tast mis: Spierings gaat Champions League in en wordt snel medisch gekeurd'

'PSV tast mis: Spierings gaat Champions League in en wordt snel medisch gekeurd'

21-06-2023 08:09 Laatste update: 23:07

De voorbije weken werd Spierings nadrukkelijk in verband gebracht met PSV. De middenvelder zou in een vergevorderd stadium zijn met de Eindhovenaren en snel naar Nederland vliegen om de transfer te bezegelen, maar dat lijkt nu toch anders te lopen. Volgens het Franse medium heeft de transfervrije speler voor Lens gekozen.

Footmercato meldt dat Franck Haise en Grégory Thil, het tweetal dat deel uitmaakt van de nieuwe trainersstaf van Lens, Spierings hebben overtuigd van hun project. Met Lens gaat de Nederlander namelijk zeker de Champions League in en dat is bij PSV nog maar de vraag. In de komende dagen zal de medische keuring plaatsvinden.

Of het praatje van Lens de absolute overtuigingsfactor is gebleken, is nog maar de vraag. Ergens is er toch een kink in de kabel gekomen tussen PSV en Spierings. Wat de rol van de nieuwe trainer Peter Bosz hierin is geweest is onbekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!