Transfernieuws

'PSV moet haast maken: Spierings kan ook kiezen voor club uit de Champions League'

'PSV moet haast maken: Spierings kan ook kiezen voor club uit de Champions League'

15-06-2023 21:06

Dat Stijn Spierings bij PSV zou tekenen leek al een gelopen zaak, maar mogelijk komt er een kink in de kabel. De middenvelder die transfervrij vertrekt bij Toulouse FC staat ook in de belangstelling van het Franse RC Lens.

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Naast Lens zou er ook interesse vanuit Italië en Spanje zijn voor Spierings. De Franse nummer twee van het afgelopen seizoen heeft een voordeel ten opzichte van de Eindhovenaren. Lens heeft zich al geplaatst voor de Champions League, terwijl PSV dat via de voorronden zal moeten bewerkstelligen.

Mocht Spierings niet naar PSV trekken, dan loopt hij een confrontatie met zijn maatje Branco van den Boomen mis. Het tweetal speelde zich dit seizoen samen in de kijker van de Europese top. Het duo brak potten op het middenveld van Toulouse en won daarnaast ook de Coupe de France.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!