Nieuws

'Bosz maakt wensenlijstje kenbaar bij PSV: uitbreiding van staf en versterkingen'

'Bosz maakt wensenlijstje kenbaar bij PSV: uitbreiding van staf en versterkingen'

05-06-2023 10:17

Nog niet alles is in kannen en kruiken, maar de kans dat Peter Bosz de nieuwe trainer van PSV wordt is zeer groot. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de oefenmeester een aantal wensen. Zo wil hij een deel van zijn eigen technische staf bepalen en gaan er verdedigers vertrekken.

Met Bosz haalt PSV een trainer op die momenteel werkloos is en daardoor niet afgekocht hoeft te worden, maar daar blijft het niet bij. Volgens het ED heeft de voormalig trainer van onder meer Ajax, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen de wens om Rob Maas en Hendrie Krüzen mee te nemen naar Eindhoven.

Naast een uitbreiding van de technische staf zal de selectie van PSV ook op de schop gaan. Met name in de defensieve linie kan er nog wel eens het een en ander gaan veranderen. Het Brabantse medium noemt André Ramalho als één van de spelers die langzaam moet vrezen voor een vertrek. Jordan Teze, die onder Ruud van Nistelrooij voornamelijk als rechtsback speelde, lijkt nog wel een kans te gaan krijgen.

Verder heeft PSV nog een aantal andere transferprioriteiten. Volgens het ED zoekt PSV naar spelers die rechts in de verdediging spelen, extra opties voor de linksbuitenpositie en een defensieve middenvelder. Voor laatst genoemde positie is Stijn Spierings, die transfervrij is op te pikken bij Toulouse FC, nadrukkelijk in beeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!