Nieuws

'Bosz kandidaat nummer één bij PSV, maar bezoek aan Eindhoven had privé-gehalte'

'Bosz kandidaat nummer één bij PSV, maar bezoek aan Eindhoven had privé-gehalte'

04-06-2023 23:01

Peter Bosz werd recentelijk nog in Eindhoven gespot, maar dat was volgens De Telegraaf een privébezoek. Wel is het zo dat de oefenmeester op pole position ligt om de nieuwe trainer van PSV te worden.

De kans lijkt met de dag groter te worden dat Bosz de nieuwe trainer van PSV wordt. Zondagochtend brachten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International al dat de werkloze trainer de meest belangrijke kandidaat is voor de functie bij de Eindhovenaren. De Telegraaf komt met bevestiging van hun kant.

Naast bovenstaande berichtgeving duiken er ook foto’s op social media op waarin Bosz in Eindhoven is gespot. Volgens de ochtendkrant betekent dat niet zo veel. De voormalig trainer van onder meer Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en Ajax zou niet in de lichtstad zijn geweest om over zijn contract te praten, maar om privétijd door te brengen.

Sinds oktober vorig jaar is Bosz werkloos. Vanwege tegenvallende resultaten werd de trainer ontslagen bij Olympique Lyon. In de wandelgangen wordt hij nog altijd aan Ajax gelinkt. De Amsterdammers zijn net als PSV op zoek naar een nieuwe trainer, maar lijken het over een andere boeg te willen gooien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!