Transfernieuws

'Utrecht sorteert voor op vertrek van spitsenduo en informeert naar Bryan Linssen'

'Utrecht sorteert voor op vertrek van spitsenduo en informeert naar Bryan Linssen'

29-05-2023 14:40

Bryan Linssen keert komend seizoen mogelijk terug in de Eredivisie. Volgens VoetbalPrimeur hebben meerdere Nederlandse clubs naar de in Japan verzeilde aanvaller geïnformeerd, waaronder FC Utrecht.

Na jarenlang op de Nederlandse velden te hebben gefloreerd vertrok Linssen afgelopen zomer bij Feyenoord om een avontuur aan te gaan bij Urawa Red Diamonds. In Japan kan de aanvaller maar moeilijk aarden en beleefde hij een 'rot half jaar' vertelde hij onlangs nog bij ESPN. Een terugkeer naar Nederland is dan ook niet gek en Utrecht zou één van de clubs zijn die het wel met Linssen aandurft.

Naar verluidt sorteert Utrecht voor op het vertrek van de spitsen Bas Dost en Eredivisie-topscorer Anastasios Douvikas. Clubeigenaar Frans van Seumeren zou groot fan zijn van Linssen, die bij een entree in de Galgenwaard een goede vriend zal treffen. Afgelopen zomer werd LITO BV (een grap over Linssen en Toornstra, red.) bij Feyenoord uit elkaar gehaald, maar die breuk nu weer kunnen worden gelijmd.

Mocht Utrecht door willen pakken, dan moet er nog wel een transfersom worden betaald. Linssen heeft nog een doorlopend contract in Japan, waar hij tot de zomer van 2025 vast ligt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!