Breaking news

'Feyenoord-gesprekken vinden deze week plaats: zaakwaarnemer Slot aast op vertrek'

'Feyenoord-gesprekken vinden deze week plaats: zaakwaarnemer Slot aast op vertrek'

22-05-2023 07:24
3

Feyenoord ontvangt de zaakwaarnemer van Arne Slot aankomende week om te onderhandelen over een eventueel vertrek. Daarmee pakt De Telegraaf uit op maandagochtend. Rafaela Pimenta, die de coach vertegenwoordigt, komt deze week naar De Kuip om te spreken met Dennis te Kloese.

Na de eerste aanvallen van Tottenham Hotspur denkt de krant dat er deze week iets groots gaat gebeuren in Rotterdam. 'Schade in de vorm van het vertrek van de hoofdtrainer, want daar zet Slots zaakwaarnemer Rafaela Pimenta vol op in als ze namens de succescoach om de tafel gaat zitten met de leiding van Feyenoord. Dat gesprek zal plaatshebben met niemand anders dan Te Kloese en die zal, zoals hij dit weekend al heeft aangekondigd, vertellen dat Slot een doorlopend contract zonder clausule voor deze zomer bezit en dat hij dus niet weg mag', klinkt het.

Pimenta heeft haar jawoord naar verluidt al gegeven aan Tottenham, maar Feyenoord werkt hier liever niet aan mee. Toch moet de landskampioen vrezen als de afkoopsom van Slot van zes à zeven miljoen euro volgend jaar actief wordt. 'In de praktijk zal Pimenta gaan vragen wat de voorwaarden zijn om Slot toch van zijn contract te verlossen. Te Kloese laat niets los over het scenario dat kan volgen, omdat hij formeel nog geen enkel contact met Tottenham over de situatie van Slot zelf heeft', laat De Telegraaf doorschemeren.