Te Kloese geeft duidelijkheid: Tottenham heeft zich niet gemeld voor Slot

Tottenham heeft zich niet gemeld voor Slot
21 mei om 10:32
Laatste update: 21 mei om 10:42

Tottenham Hotspur heeft zich nog niet gemeld voor Feyenoord-trainer Arne Slot. Dat bevestigt directeur Dennis te Kloese, die zelf wel is benaderd, in het programma Goedemorgen Eredivisie.

Te Kloese gaf in het programma van ESPN duidelijkheid over de situatie rondom Slot, die benaderd zou zijn door Tottenham. "Nee. Daar kan ik heel duidelijk over zijn. We hebben vorig jaar met Arne en zijn management gesproken om te verlengen. Daar zijn bepaalde dingen afgesproken met het idee om een lange periode samen te werken en het beste uit Feyenoord te halen. Dat is sowieso natuurlijk een fantastisch jaar geweest, dan krijg je natuurlijk als er succes is interesse", vertelt Te Kloese.

In de winter wees Feyenoord al een aanbieding uit de Premier League af voor succestrainer Slot. "In februari was er concrete interesse van Leeds United. Dat was niet het moment en daar hebben we gewoon 'nee' tegen gezegd. Dat is natuurlijk ook een antwoord", aldus Te Kloese.

"Als er interesse is, moet de club zich gewoon bij ons melden", vervolgt de Feyenoord-directeur. Of Slot ondertussen met Tottenham mag praten? "Nee, hij staat nog twee jaar onder contract."