Feyenoord, Dennis te Kloese, technische rol Tottenham Hotspur

'Te Kloese ziet technische functie bij Tottenham niet zitten en wijst aanbod af'

21 mei 2023 om 07:42
Laatste update: 21 mei 2023 om 08:26

Tottenham Hotspur heeft bij Feyenoord aangeklopt voor Dennis te Kloese. De Telegraaf spreekt over een miljoenenbod om de technisch directeur over te nemen, maar de Feyenoorder had geen trek in een overstap.

Tottenham heeft al langere tijd interesse in Feyenoord-trainer Arne Slot. De Nederlandse manager wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Londen, maar de Engelsen lijken het eerst een stapje hogerop te zoeken. The Spurs zijn al enige tijd op zoek naar een nieuwe technische man en zien in Te Kloese de ideale versterking. De directeur van Feyenoord heeft echter geen trek in een overstap. "Ik ga niet ontkennen dat er een aanbod is gekomen, maar ik zeg meteen dat het mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen. Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z'n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord”, vertelt Te Kloese tegenover De Telegraaf.

Volgens de krant kon Te Kloese een veelvoud van zijn salaris gaan verdienen in Londen. Echter ziet de directeur in dat het brengen van rust goed is voor Feyenoord en heeft hij daardoor besloten om snel te reageren. De technisch directeur gaat zich komende zomer focussen op een Champions league-waardig elftal voor Feyenoord komend seizoen.