Nieuws

Danny Blind ziet toekomst Daley niet bij Ajax liggen: 'Maar zeg nooit nooit'

Danny Blind ziet toekomst Daley niet bij Ajax liggen: 'Maar zeg nooit nooit'

13-05-2023 07:15 Laatste update: 08:20

Danny Blind stelt dat een terugkeer van zijn zoon Daley naar Ajax momenteel niet aan de orde is. De speler van Bayern München heeft een aflopend contract, maar zijn toekomst lijkt niet in Amsterdam te liggen.

Bij De Aftrap van NH Nieuws vertelt Blind over het afscheid van zijn zoon bij Ajax afgelopen winter. "Hij was daar heel erg geëmotioneerd onder", begint Blind. "Hij keerde vijf jaar geleden terug naar Ajax met het idee om hier af te sluiten." Het laatste gesprek tussen de club en de speler was volgens Blind ook niet prettig. "Daar zat toen Maurits Hendriks bij, met Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra. Kijk, ik ben Ajacied geworden. Ik ben op mijn 24e bij Ajax gekomen, heb er dertien jaar gevoetbald en 25 jaar gewerkt. Maar hij is echt Amsterdammer en opgegroeid met Ajax. Voor hem was de cirkel rond, en dat is nu anders."

Over de toekomst van Daley vertelt Blind dat er nog geen beslissingen zijn genomen. "Er zijn wat mogelijkheden, dus die zijn we aan het bekijken", vertelt Blind die inziet dat een terugkeer naar Ajax momenteel onwaarschijnlijk is. "Dat is op dit moment niet aan de orde, maar zeg nooit nooit in het voetbal."