Nieuws

Hamer plaatst zich met Coventry voor play-offs, Flemming loopt PL mis met Millwall

Hamer plaatst zich met Coventry voor play-offs, Flemming loopt PL mis met Millwall

08-05-2023 20:20

Gustavo Hamer heeft zich met Coventry City geplaatst voor de play-offs om promotie naar de Premier League. De Nederlandse middenvelder wist zelfs tot scoren te komen tegen Middlesbrough. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor beide teams zich mogen richten op de play-offs.

In het Championship was maandag de laatste speeldag. Coventry City had minimaal één punt nodig tegen Middlesbrough en dat lukte dus via Hamer, die zijn negende van het seizoen wist te maken. Burnley en Sheffield United wisten direct naar de Premier League te promoveren. De andere twee play-off plaatsen zijn voor Luton Town en Sunderland.

De ene Nederlandse triomf is helaas de andere niet. Zian Flemming wist zich met zijn Millwall net niet te plaatsen voor de play-offs. Dat gold ook niet voor John Dahl Tomasson. De voormalig speler van Feyenoord is hoofdtrainer bij Blackburn Rovers, maar wist de befaamde eindstreep op een haar na niet te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!