Nieuws

'Mané maakt excuses op Bayern-training, selectie keert zich nog steeds tegen hem'

'Mané maakt excuses op Bayern-training, selectie keert zich nog steeds tegen hem'

13-04-2023 14:04 Laatste update: 14:06

Sadio Mané heeft donderdag zijn spijt betuigd aan Leroy Sané op de training van Bayern München. Zo informeert Sky Sports DE, dat eraan toevoegt dat de spelersgroep het voorval nog altijd niet heeft vergeven en vergeten.

Dinsdagavond escaleerde een meningsverschil tussen Mané en Sané. De twee zouden het aan de stok hebben gekregen in de met 3-0 verloren wedstrijd van Manchester City, waarna de Senegalees zich in de kleedkamer fysiek tot de Duitser zou hebben gericht. Een klap op de lip van Sané was het gevolg.

Het lijkt erop dat Mané zijn krediet daarmee heeft verspeeld bij de selectie van Bayern. "Ik geloof niet in een toekomst van Sadio Mané bij Bayern München na deze zomer", klinkt het uit de mond van journalist Florian Plettenberg. "Er zijn veel spelers kritisch op Mané en ze gaan ervan uit dat hij niet meer voor de club in actie zal gaan komen. Dit is inmiddels doorgedrongen tot de clubleiding."

Mané heeft dus excuses gemaakt en is gespot in een uitloopgroep waarin Sané ook aanwezig was, maar hoe de clubleiding er nu precies instaat is nog niet bekend. Wel sijpelde woensdagavond door dat er momenteel gesprekken gaande zijn over de straf van de voormalig speler van Liverpool. Deze zal naar verluidt ongetwijfeld zwaar zijn.