Nieuws

Talent Endrick doodmoe na kritiek van de media: 'Ik heb hier nooit om gevraagd'

Talent Endrick doodmoe na kritiek van de media: 'Ik heb hier nooit om gevraagd'

08-04-2023 10:29

Supertalent Endrick Felipe staat sinds zijn vijftiende al bekend als het volgende grote supertalent en dat begint zijn tol te eisen. De Braziliaan is er klaar mee dat hij vanuit de media wordt gedemoniseerd na een slecht optreden en stelt hier nooit om te hebben gevraagd.

Endrick voegt zich in 2024 bij Real Madrid, maar tot die tijd speelt de zestienjarige aanvaller in Brazilië. De speler scoorde veertien wedstrijden op rij niet, maar wist afgelopen zondag de doelpuntendroogte te doorbreken. "Het maakt me niet zo veel uit dat ik zo lang niet heb gescoord, ik weet dat ik zal verbeteren", liet Endrick na afloop weten tegenover Mundo Deportivo. "Ik moet mentaal sterk blijven. De kritiek zal alleen maar groter worden wanneer ik ouder word."

Volgens de Braziliaan gaat de kritiek soms echter te ver. "Soms vraag ik me af: waarom heeft de media zich zo over mij heen geworpen? Ik heb hier nooit om gevraagd. Er zijn situaties die te ver gaan. Oh, hij is de nieuwe Pelé. Niemand zal hem ooit vervangen, hij is de koning. Ik kan er echter niets aan doen, ik kan mensen niet vragen niet meer over mij te praten", besluit Endrick.