Nieuws

Trieste aftocht Hendriks: verdediger lijkt zich opnieuw zwaar te blesseren

Trieste aftocht Hendriks: verdediger lijkt zich opnieuw zwaar te blesseren

07-04-2023 20:42 Laatste update: 21:04
1

Slecht nieuws voor Ramon Hendriks. De verdediger van FC Utrecht, die wordt gehuurd van Feyenoord, lijkt zich vrijdag opnieuw zwaar te blesseren en moet in tranen van het veld af.

Hendriks was net hersteld van een kruisbandblessure, maar moet al snel het veld verlaten na een botsing met Isak Määttä van FC Groningen. De 21-jarige speler scheurde medio 2022 zijn kruisband af en was in februari weer teruggekeerd van die slepende kwetsuur. In de zomer zorgde het er al voor dat Hendriks een overstap naar Utrecht misliep. 

Voor Utrecht is de eerste helft tegen Groningen er sowieso één om te vergeten: in totaal verlieten vier spelers geblesseerd het veld. Het is te hopen dat het meevalt voor de jonge mandekker. Hendriks bracht de jeugdopleiding door bij Feyenoord en wordt dit seizoen gehuurd door de Domstedelingen. Hendriks ligt tot 2025 vast bij de Rotterdammers, maar Utrecht beschikt over een koopoptie. In het contract staat echter ook een terugkoopclausule van Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!