Nieuws

'FC Barcelona en Bayern München mengen zich in strijd om begeerde Frimpong'

'FC Barcelona en Bayern München mengen zich in strijd om begeerde Frimpong'

06-04-2023 19:10 Laatste update: 19:33
1

Manchester United krijgt concurrentie in de strijd om Jeremie Frimpong. De rechtervleugelverdediger met Nederlandse roots staat namelijk ook in de belangstelling van FC Barcelona en Bayern München.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse journalist hebben FC Barcelona en Bayern München - evenals Manchester United - al gesprekken gevoerd met Jeffrey Lemmert, de zaakwaarnemer van Frimpong. Toch is het nog niet zeker of Barça en Der Rekordmeister vol voor de Nederlander gaan. Eerstgenoemde club zit nog met de Financial Fair Play-regels, terwijl de Duitse grootmacht nog twijfelt om de koopoptie in het contract van João Cancelo te lichten. De Portugese back wordt op dit moment gehuurd van Manchester City.

Manchester United, dat Frimpong naar verluidt al sinds oktober volgt, lijkt dus vooralsnog de beste papieren te hebben. Frimpong staat nog tot medio 2025 onder contract bij Bayer Leverkusen. Die Werkself zou mikken op een transfersom tussen de 20 en 30 miljoen euro voor de Nederlander. De 22-jarige vleugelverdediger was dit seizoen onder de vleugels van trainer Xabi Alonso al goed voor acht goals en negen assists.