Nieuws

Wieffer: 'Treurige avond voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt'

Wieffer: 'Treurige avond voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt'

06-04-2023 07:41

Mats Wieffer is flink teleurgesteld na de bekeruitschakeling van woensdagavond. Het gesprek van de dag is het incident rondom Davy Klaassen, maar de middenvelder van Feyenoord baalt ook op sportief vlak.

Wieffer meldde zich na de 1-2 nederlaag tegen Ajax bij ESP. "Ik denk wel dat het een treurige avond is voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt. Er is een idioot die een voorwerp gooit, dat vind ik schandalig. Uiteindelijk verlies je ook, het is geen mooie avond. Wij hadden nog wel dat we die wedstrijd wilden winnen, maar vandaag zat het even niet mee denk ik. Zo een onderbreking helpt niet, maar na die tijd kwamen we best lekker uit de kleedkamer. Je wordt toch even uit je ritme gehaald, dat is niet heel lekker."

De speler van Feyenoord snapt dat supporters fanatiek zijn, maar vindt het onbegrijpelijk dat sommige mensen over de schreef gaan. "Waarom moet dat zo? Je kan fanatiek zijn en een club haten, ik snap de rivaliteit. Maar dingen gooien... daar kan je iemand mee verwonden en dat gebeurde ook. Bij ADO was het al vrij gek, maar dit... dit heb ik nog niet meegemaakt."

Wat de middenvelder betreft zat het er simpelweg niet in. "Dit is geen dippie, als team hebben we hard gewerkt. Het valt een keer niet goed. We speelden niet slecht en hadden de grotere kansen, maar het zat er vandaag gewoon niet in."