Nieuws

'PSG-exit Messi gaat ervan komen: Vertrek wordt 'zeer waarschijnlijk' geacht''

'PSG-exit Messi gaat ervan komen: Vertrek wordt 'zeer waarschijnlijk' geacht''

04-04-2023 16:57

Het huwelijk tussen Lionel Messi en Paris Saint-Germain komt spoedig ten einde. In navolging van de berichtgeving van L'Équipe meldt een bron binnen de Franse topclub aan persbureau AFP dat een vertrek van de superster 'zeer waarschijnlijk' is.

In de Franse hoofdstad is Messi bezig aan zijn tweede seizoen. Ondanks achttien doelpunten en zeventien assists in 33 officiële wedstrijden is zijn status anders dan bij het Argentijnse elftal. De kansloze uitschakeling tegen Bayern München in de achtste finale van de Champions League wordt de kleine dribbelaar zwaar aangerekend.

Eind vorig jaar leidde Messi zijn land in Argentinië nog naar de wereldtitel. Een terugkeer naar FC Barcelona zou tot de mogelijkheden behoren. De bron van het AFP zou echter eveneens vermeld hebben dat een vertrek 'nog niet helemaal zeker is'. Het contract van Messi loopt in het Parc des Princes tot 30 juni 2023.

In de geruchtenmolen wordt Messi ook gelinkt aan een transfer naar Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten of Italië (Internazionale).