Reactie

Als Bosz de nieuwe trainer van FC Twente zou worden, was het allang rond geweest

"Als Bosz de nieuwe trainer van FC Twente zou worden, was het allang rond geweest"

03-04-2023 14:24
1

Peter Bosz wordt niet de nieuwe trainer van FC Twente, denken ze bij TC Tubantia. Er vallen momenteel andere namen in de gangen van de Grolsch Veste.

Aangezien Ron Jans zijn vertrek heeft aangekondigd bij Twente, staat de vacature voor een nieuwe coach nog altijd open. Daar werd de naam van Bosz lange tijd aan gelinkt, maar volgens het oosterse medium lijkt dat er niet in te zitten.

"Nee, hij wordt het waarschijnlijk niet", begint Leon ten Voorde in De Ballen Verstand podcast van Tubantia. "Als Bosz inderdaad de nieuwe trainer zou worden, dan was het al lang rond geweest. Maar als Bosz het niet wordt, wie dan wel?", luidt de logische vervolgvraag. "De naam van Joseph Oosting van RKC Waalwijk staat op het lijstje van FC Twente. Hebben ze Henk Fräser al benaderd eigenlijk?"

Mocht Oosting de overstap naar Enschede maken, dan komt dat ook niet geheel uit de lucht vallen. De oefenmeester presteert uitstekend met RKC Waalwijk, dat met één wedstrijd minder gespeeld op de achtste plaats in de Eredivisie staat.