Transfernieuws

Eerste contacten tussen Barça en Messi gelegd: 'Hopen juiste condities te vinden'

Eerste contacten tussen Barça en Messi gelegd: 'Hopen juiste condities te vinden'

31-03-2023 13:06

De eerste contacten tussen FC Barcelona en Lionel Messi zijn gelegd, onthult Rafa Yuste. De vice-voorzitter van de Catalanen hoopt op een terugkeer van de levende Argentijnse legende.

Messi staat nog altijd onder contract bij Paris Saint-Germain, maar zijn verbintenis loopt aankomende zomer af. In Parijs willen ze maar wat graag verlengen met de wereldkampioen, maar die gesprekken staan momenteel on-hold. In de tussentijd is er van geflirt met Barcelona nog altijd sprake en nu zijn de eerste contacten dan ook gelegd.

"We staan in contact met het kamp van Leo Messi", onthult Yuste, geciteerd door Fabrizio Romano. De bestuurder maakt zich klaar voor de onderhandelingen. "Leo weet hoe veel we hem waarderen en dat we het geweldig zouden vinden als hij terugkomt. Wij weten ook zeker dat Messi van Barcelona houdt, het is zijn thuis. We hopen dat we de juiste condities vinden zodat hij zijn historie hier voort kan zetten."

Naast Barcelona en PSG wordt Messi nog altijd gelinkt aan een overstap buiten Europa. Zo zou de vader van de nummer dertig van de Parijzenaren in Saudi-Arabië zijn gespot. Daar zou een soortgelijk contract als dat van Cristiano Ronaldo voor hem klaarliggen.