Breaking news

AD: Feyenoord enkele weken zonder Geertruida, ook Trauner onzeker tegen Sparta

AD: Feyenoord enkele weken zonder Geertruida, ook Trauner onzeker tegen Sparta

28-03-2023 13:07 Laatste update: 15:08
1

Feyenoord is Lutsharel Geertruida enkele weken kwijt wegens een hamstringblessure. Volgens het Algemeen Dagblad is het meespelen van Gernot Trauner aankomende zondag ook nog onzeker.

Geertruida liep afgelopen vrijdag een blessure op tijdens zijn Oranje-debuut tegen Frankrijk, waardoor hij zich tegen het eind van het duel moest laten wisselen. Volgens het AD is de blessure dermate erg dat hij de wedstrijden tegen Sparta, Ajax (beker), RKC, AS Roma (Europa League) en Cambuur zal missen.

Ook Trauner keerde eerder terug uit de interlandperiode. De Oostenrijker viel uit met een knieblessure, veroorzaakt door een tik op het gewricht. De blessure is minder erg dan die van Geertruida, maar de wedstrijd tegen Sparta van zondag wordt wel een race tegen de klok.

Mocht Feyenoord niet over Geertruida en Trauner kunnen beschikken, dan ontstaan er personele problemen in de defensie. Als rechtsback kan Marcus Pedersen worden ingezet, maar centraal in de verdediging is de spoeling dun. Alleen winteraankoop Neraysho Kasanwirjo is nog over als ervaren kracht op die positie.

@voetbalnieuwsvn Lappenmand bij Feyenoord loopt vol..:fearful: #feyenoord #geertruida #lutsharelgeertruida #gernottrauner #trauner #oranje #oostenrijk #nederlandselftal #marcuspedersen #jacobrasmussen #pedersen #rasmussen #slot #arneslot #eredivisie #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #fy #vj ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!