Reactie

Kraay Jr. komt met details: 'Spierscheuring voor Geertruida, knieblessure Trauner'

Kraay Jr. komt met details: 'Spierscheuring voor Geertruida, knieblessure Trauner'

28-03-2023 10:22

Volgens Hans Kraay Jr. heeft Gernot Trauner een knieblessure overgehouden aan zijn deelname aan de interlandperiode met Oostenrijk. De ESPN-analist begrijpt niet waarom Dennis Te Kloese niet voortijdig aan de bel trok.

Lutsharel Geertruida heeft naar alle waarschijnlijkheid een spierscheuring overgehouden aan zijn debuut voor Oranje. "Arne Slot heeft de afgelopen dagen met hyperventilatie alles gadegeslagen", zegt Kraay Jr. bij ESPN. Ook Trauner kwam niet ongeschonden uit de interlandbreak. De centrumverdediger raakte geblesseerd in het duel met Azerbeidzjan en moet dinsdag de interland tegen Estland aan zich voorbij laten gaan.

"Waarom zegt Dennis Te Kloese niet tegen de Oostenrijkse bond: Trauner heeft drie maanden niet gespeeld én wij kunnen kampioen worden", vervolgt Kraay Jr. "Jullie mogen hem één keer gebruiken. Maar niet twee keer in vier dagen. Dat is hij ook nu niet gebruikt, maar dat hadden ze van tevoren ook wel mogen aftimmeren. Feyenoord is de baas en betaalt hem zijn salaris." De verwachting is dat latere op de dinsdag meer duidelijk wordt over de ernst van de blessure van Trauner.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!