Nieuws

Vader van Gimenez hoopt dat zoon nog een seizoen bij Feyenoord blijft

Vader van Gimenez hoopt dat zoon nog een seizoen bij Feyenoord blijft

27-03-2023 06:56

Als het aan de vader van Santiago Gimenez ligt, blijft de spits het komende seizoen voor Feyenoord spelen. Christian Gimenez meent dat de Rotterdamse club een uitstekende plek is voor zijn zoon om door te groeien voordat de stap naar de Europese top wordt gemaakt.

De vader van Gimenez wordt geïnterviewd door de Mexicaanse tak van ESPN. Mexico speelde onlangs tegen Jamaica en Suriname en de jonge spits mocht in de basis starten tegen laatstgenoemde. "We hebben gesproken met Dennis te Kloese", meent de vader van Gimenez. "Ik heb een uitstekende relatie met hem. Hij is een fundamenteel onderdeel van het project. Op dit moment zijn we gelukkig bij Feyenoord. We hebben een vierjarig contract getekend bij deze club en we willen dat Santiago blijft groeien als voetballer."

Het zal echter ook aan de partijen van buitenaf liggen. Bij een geweldig bod van een topclub worden de zeker gecompliceerd, weet ook de vader. "Er kan belangstelling komen van clubs, zeker wanneer de carrière van Santiago zoals nu de goede kant op gaat. Dan kan het lastig worden om iets af te houden. Op dit moment willen we dat hij blijft, maar in de zomerse transferwindow kan er zoveel gebeuren. Op dit moment speelt er niets concreets. We kijken in de zomer wel verder."