Nieuws

Grillitsch blikt terug op eerste periode bij Ajax: 'Ik ben niet helemaal tevreden'

Grillitsch blikt terug op eerste periode bij Ajax: 'Ik ben niet helemaal tevreden'

10-03-2023 21:30
2

Florian Grillitsch is niet tevreden over zijn eerste periode bij Ajax. De 27-jarige middenvelder kampte met meerdere blessures, maar hoopt nu hij weer fit is meer minuten te kunnen maken bij de Amsterdammers.

"Ik ben niet helemaal tevreden, want ik wil meer spelen", vertelt Grillitsch in gesprek met Ajax TV. "Ik denk dat het normaal is dat je als profvoetballer altijd wil spelen. Het is niet altijd makkelijk om eerlijk te zijn. Ik ben weliswaar een ervaren speler, maar dit is een nieuwe situatie voor mij. Voorheen speelde ik eigenlijk altijd. Het is niet makkelijk, maar dankzij mijn ervaring kan ik er wel mee omgaan", aldus de Oostenrijker.

Grillitsch is nu weer helemaal fit en hoopt dan ook meer minuten te kunnen maken. "Ik raakte in november geblesseerd en na ongeveer vier weken kreeg ik een terugslag. Sinds februari ben ik weer volledig fit. Het is nooit een goed moment op een blessure op te lopen Het was teleurstellend voor me, maar het hoort er ook bij. Nu ben ik gezond en dat is het belangrijkste", besluit de middenvelder.