Nieuws

Feyenoord mogelijk met spitsentandem tegen FC Groningen: 'Dat overwegen we zeker'

Feyenoord mogelijk met spitsentandem tegen FC Groningen: 'Dat overwegen we zeker'

03-03-2023 14:46
1

Arne Slot overweegt om zaterdagavond met zowel Santiago Giménez als Danilo te starten tegen FC Groningen. De oefenmeester van Feyenoord zag het duo afgelopen week goed samenwerken tegen SC Heerenveen.

Feyenoord speelde afgelopen woensdag in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi in en tegen Heerenveen. De Rotterdammers hadden het moeilijk, maar door een omzetting van Slot werd de wedstrijd beslist. Danilo kwam in de ploeg en wist collega-spits Giménez succesvol te bedienen.

"Het is goed bevallen in de eindfase en niet voor het eerst", begint Slot op de persconferentie, verwijzend naar de thuiswedstrijd tegen AZ. Normaal gesproken speelt Javairô Dilrosun wegens de afwezigheid van Sebastian Szymanski en Quinten Timber op 'tien', maar tegen FC Groningen zou de Braziliaan daar vanaf minuut één wel eens kunnen staan.

"We zouden met hen samen kunnen starten", vervolgt Slot mysterieus. "We zijn nooit bang om heel aanvallend te starten. Dat overwegen we zeker. We hebben meerdere opties. Het is niet zo dat het alleen maar voorbehouden is aan een eindfase", besluit hij.