Nieuws

'Memphis loopt blessure op, stadsderby met Real vraagteken voor de Nederlander'

'Memphis loopt blessure op, stadsderby met Real vraagteken voor de Nederlander'

20-02-2023 16:18

Memphis Depay is een vraagteken voor de stadsderby komende zaterdag tegen Real Madrid. De aanvaller lijkt niet ongeschonden uit het duel met Athletic Bilbao te zijn gekomen, melden Spaanse media.

Memphis speelde slechts twintig minuten mee met Atlético Madrid. De Nederlander was ondanks zijn korte invalbeurt wel belangrijk voor zijn ploeg. Kort na zijn entree had Memphis een belangrijk aandeel bij de winnende treffer van Antoine Griezmann. De Fransman tekende voor de enige treffer waardoor Atlético de volle buit pakte (1-0). Ondanks het feit dat Memphis de wedstrijd uitspeelde, melden Spaanse media dat de 29-jarige aanvaller een blessure heeft opgelopen. Marca en AS melden dat aanvullend onderzoek de duur van de kwetsuur moet laten uitblijken.

Rodrigo de Paul is ook een twijfelgeval voor de stadsderby met Real Madrid. De middenvelder speelde ruim een uur mee met de formatie van Diego Simeone, maar moest zich toen laten vervangen. Hoewel ook de duur van zijn blessure onduidelijk is, bestaat de kans dat de Argentijn tegen De Koninklijke afwezig is.