Nieuws

Vitesse nog niet akkoord met eigenaar GelreDome, Arnhemmers in wachtkamer

Vitesse nog niet akkoord met eigenaar GelreDome, Arnhemmers in wachtkamer

15-02-2023 21:25 Laatste update: 21:56

Vitesse heeft nog altijd geen overeenstemming bereikt met de stadioneigenaar en de exploitatiemaatschappij betreft het GelreDome. De Arnhemmers moeten nu de uitspraak van de rechter afwachten.

Vitesse is al een tijdje in onderhandeling om een nieuwe overeenkomst te bereiken. 'Helaas is er tot op heden (nog) geen definitief akkoord gekomen en restte er voor nu – gezien de afgelopen vrijdag door de rechtbank opgelegde deadline van deze woensdag – geen andere keuze dan de rechtbank te verzoeken om vonnis te wijzen in het door Vitesse aangespannen kort geding', schrijft Vitesse op de clubsite.

'Concreet zal de rechter uitspraak doen of Vitesse gedurende de looptijd van de bodemprocedure over het eeuwigdurend speelrecht (in ieder geval tijdens het seizoen 2023/2024) in stadion GelreDome kan blijven spelen. Naar verwachting volgt de uitspraak eind februari', vervolgt Vitesse het persbericht.

'In de tussentijd blijft Vitesse onverminderd in gesprek met de stadioneigenaar en de exploitatiemaatschappij. Er wordt geprobeerd om alsnog tot overeenstemming te komen, voordat het vonnis daadwerkelijk uitgesproken wordt. Die kans is en blijft aanwezig', benadrukken de Arnhemmers.