Transfernieuws

Update: 'Willems traint vanaf maandag mee met FC Groningen, nog niets getekend'

Update: 'Willems traint vanaf maandag mee met FC Groningen, nog niets getekend'

11-02-2023 19:39 Laatste update: 19:48

FC Groningen houdt gesprekken met de clubloze Jetro Willems. De 28-jarige linksback liep vorig jaar uit zijn contract bij Greuther Fürth, dat uit de Bundesliga degradeerde.

Volgens het Eindhovens Dagblad houdt Groningen gesprekken met de voormalig speler van PSV, die nog altijd pas 28 jaar is. Groningen staat voorlaatste in de Eredivisie en zou de ervaren Willems goed kunnen gebruiken om lijfsbehoud af te dwingen. Willems werd twee landskampioen met PSV en was die twee seizoenen basisspeler in Eindhoven. De linksback kwam vaak opstomen en had dan een panklare voorzet in huis voor de kopsterke Luuk de Jong.

Na de landskampioenschappen vertrok Willems naar Duitsland om bij Eintracht Frankfurt aan de slag te gaan. Daarna vervolgde Willems zijn carrière bij Greuther Fürth, maar vanwege de degradatie van de club liet Willems zijn contract ontbinden. 

Update: Jetro Willems wordt vanaf maandag verwacht bij FC Groningen om mee te trainen, laat hoofdtrainer Dennis van der Ree weten in aanloop naar het duel met PSV. De linksback die jarenlang bij PSV speelde heeft nog geen contract getekend. Daar zal worden over gesproken wanneer de trainingen voor beide partijen bevallen.