'Bedreigde Zaniolo kan voor bedrag van 22 miljoen alsnog vertrekken bij AS Roma'

Nicolo Zaniolo kan van AS Roma naar Galatasaray
5 februari om 22:12

Nicolo Zaniolo kan deze winter mogelijk alsnog vertrekken bij AS Roma. De Italiaanse middenvelder zou volgens Gianluca di Marzio in onderhandeling zijn met Galatasaray. Het zou voor Zaniolo een ideale ontsnapping uit Rome kunnen betekenen.

De Turken zouden zo’n 22 miljoen euro overhebben voor Zaniolo, inclusief bonussen. Het wachten is nu op AS Roma, dat binnenkort gaat beslissen of ze de Italiaans international ook daadwerkelijk willen laten gaan. Zaniolo wil dat zelf maar al te graag, maar wil daar wel een redelijke ontsnappingsclausule voor terug. Galatasaray zou een som van 35 miljoen euro in gedachten hebben, maar Zaniolo ziet dat liever lager. De onderhandelingen zouden voorspoedig verlopen.

Zaniolo is niet bepaald populair bij de fans van AS Roma. Hij heeft namelijk nooit verborgen dat hij graag bij de club wil vertrekken. Mede daarom speelde hij de laatste tijd al vrijwel niet meer in het team van trainer José Mourinho. Hij moest zelfs de stad ontvluchten nadat supporters hem thuis bedreigden en spandoeken toonden met ‘verrader’ erop. Op Deadline Day was er voor hem een optie vanuit Bournemouth, maar die deal ging op het laatste moment toch niet door.