Nieuws

Brobbey ontkent verhalen: 'Dat komt van iemand die altijd onzin praat'

Brobbey ontkent verhalen: 'Dat komt van iemand die altijd onzin praat'

05-02-2023 15:27 Laatste update: 15:29
1

Brian Brobbey heeft na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SC Cambuur (0-5) gereageerd op geruchten dat hij niet hard zou werken op de training. De 21-jarige spits was in Leeuwarden twee keer trefzeker als invaller.

Een kwartier voor tijd mocht Borbbey een kwartier invallen voor Dusan Tadic. De aanvaller drukte direct zijn stempel met twee doelpunten. "Als ik in het veld kom, moet ik mezelf laten zien", vertelt Brobbey na afloop bij ESPN. "Als speler wil je vanaf het begin spelen, maar ik probeer me gewoon terug te knokken in de basis door keihard te werken en belangrijk te zijn voor het team."

Brobbey ging ook nog even in op de verhalen rondom zijn persoon. "Ik las dat ik misschien in de zomer weg zou gaan, maar dat is allemaal onzin. Ajax heeft me voor veel geld teruggehaald dus ik ben superblij om hier te zijn." Valentijn Driessen stelde ook dat Brobbey weinig arbeid levert op de training. "Het doet me eigenlijk niet zoveel. Dat komt van iemand van de Telegraaf, die altijd onzin praat. Ik heb wel gesprekken met Schreuder gehad, dat hij vindt dat ik nog harder kan werken, maar dat betekent niet dat ik niet hard werk."