Update: Nottingham Forest stunt met drievoudig Champions League-winnaar Navas

premier league lonkt voor keylor navas op zijn 36ste
1 februari om 00:21
Laatste update: 1 februari om 00:20

Het kooplustige Nottingham Forest gaat voor een gigantische stunt op de transfermarkt zorgen door Keylor Navas op het nippertje aan te trekken. Dat meldt Fabrizio Romano een kleine drie kwartier voor het verstrijken van de transferdeadline.

Eerder op Deadline Day sijpelde al naar buiten dat de Costa Ricaan open zou staan voor een vertrek, maar moest de Premier League-promovendus nog wel tot een akkoord zien te komen met Paris Saint-Germain. Volgens de Italiaanse transferexpert is er inmiddels sprake van een akkoord en stapt de 36-jarige doelman over naar Engeland.

Onder Christophe Galtier hoefde Navas vrijwel nergens meer op te rekenen. Dit seizoen kwam de ervaren sluitpost niet verder dan twee optredens, terwijl hij in de jaargang daarvoor geregeld stuivertje wisselde met concurrent Gianluigi Donnarumma. Naast Forest werd Navas deze winter ook in verband gebracht met Bayern München en OGC Nice.

Der Rekordmeister verkoos Yann Sommer boven Navas, waar de Franse competitiegenoot van PSG de salariseisen van hem te gortig vonden.

Update: Nottingham Forest heeft de komst van Keylor Navas bevestigd. De Costa Ricaan stond sinds 2019 onder contract bij Paris Saint-Germain, maar kon daar niet meer op veel speeltijd rekenen en maakt het seizoen af bij Forest. De doelman stond tussen 2014 en 2019 onder de lat bij Real Madrid en won onder meer drie keer de Champions League.