'Enorme stunt in de maak: Forest persoonlijk rond met drievoudig CL-winnaar'

navas persoonlijk rond met nottingham forest
31 januari om 18:28

Een bijzonder opmerkelijke transfer lonkt voor Keylor Navas. De Paris Saint-Germain zou volgens RMC Sport ervoor openstaan om zijn loopbaan te vervolgen bij Premier League-laagvlieger Nottingham Forest. Het is nog niet duidelijk of de transfer zijn beslag krijgt voordat de markt de deuren sluit.

Daarnaast is het de nog de vraag of het überhaupt tot een akkoord komt, aangezien PSG nog geen overeenstemming heeft bereikt met de Engelse promovendus. De operatie wordt door RMC als 'ingewikkeld' omschreven. De Costa Ricaan ziet zelf in ieder geval wél de stap naar Nottingham zitten, mits er voldaan kan worden aan zijn financiële eisenpakket.

Zonder te concretiseren welk salaris Navas verlangt, weet het Franse medium wel te melden dat de international openstaat voor zowel een tijdelijke als permanente transfer. Onder Christophe Galtier is Gianluigi Donnarumma onomstreden onder de lat en komt de 36-jarige Zuid-Amerikaan amper meer in actie.

In het afgelopen seizoen wisselde Navas nog geregeld een plek in de basis af met een plaatsje op de bank. In 2019 werd hij overgenomen van Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad won de keeper onder meer drie keer de Champions League. Op dit moment staat Forest dertiende in de Premier League met een voorsprong van vier punten op de gevreesde achttiende plek.