Transfernieuws

'Vitesse geeft hoop op PSV-routinier niet op en zet in op last-minute-transfer'

'Vitesse geeft hoop op PSV-routinier niet op en zet in op last-minute-transfer'

31-01-2023 22:38 Laatste update: 22:41

Dat het nog van een bliksemtransfer komt van Marco van Ginkel van PSV naar Vitesse is allerminst uitgesloten, meldt het Eindhovens Dagblad. Alhoewel de transfer een race tegen de klok wordt, zijn beide kampen druk bezig om de transfer mogelijk te maken.

Van Ginkel kan bij Vitesse met zijn vriend Robin Pröpper - met wie hij jaren geleden furore maakte op het Arnhemse middenveld - gaan samenspelen. De Gelderlanders zetten in op een definitieve transfer van de 32-jarige middenvelder. Het is nog niet bekend welk bedrag met de transfer gemoeid is.

Volgens informatie van het ED zijn Vitesse, PSV en de hoofdrolspeler 'volle bak bezig' om de last-minute-transfer voor elkaar te krijgen en 'lijkt' de deal te gaan slagen. In Nederland sluit de transfermarkt om 00.00 uur haar deuren, waardoor de tijd dringt.

Eerder speelde Van Ginkel tussen 2010 en 2013 voor Vitesse. Hij maakte daar dermate indruk dat Chelsea hem voor tien miljoen euro overnam van de eredivisionist. Vervolgens kwam de achtvoudig international uit voor AC Milan, Stoke City en dus PSV.