Transfernieuws

Van Nistelrooy reageert in Emmen op transferperikelen PSV: Ik weet er niks van

Van Nistelrooy reageert in Emmen op transferperikelen PSV: "Ik weet er niks van"

24-01-2023 18:35

Ruud van Nistelrooy heeft voor de wedstrijd van PSV tegen FC Emmen gereageerd op de transferperikelen bij de Eindhovenaren. De Turkse interesse in Joey Veerman en het naderende vertrek van Ki-Jana Hoever passeren de revue.

Voetbal International en het Eindhovens Dagblad meldden dinsdagmiddag dat Veerman in beeld is om het middenveld van de Turkse topclub Besiktas te komen versterken. De Turken zouden de spelverdeler willen huren van PSV. "Ik weet er niks van", reageert Van Nistelrooy op de geruchten voor de camera van ESPN. "Ik ga niet reageren op geruchten vanuit de media. Ik ben bezig met de wedstrijd en de zaken die officieel spelen. Verder kan ik daar niet op reageren."

Hoever

Van Nistelrooy bevestigt wel dat Hoever op weg is naar de uitgang bij PSV. Wolverhampton Wanderers wil de verdediger opnieuw verhuren aan een andere club. 'Er wordt gewerkt aan een oplossing om hem weer te verhuren', aldus Van Nistelrooy.  'Dat gaat via ons, dus hij is nog bij ons. Er wordt een oplossing gezocht om hem bij een andere club onder de pannen te krijgen. Het perspectief op speelminuten is te klein, dan geldt het ook voor een speler dat het voor zijn ontwikkeling beter is om ergens anders te gaan spelen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!