Transfernieuws

'ED: naast Veerman ook Ramalho in beeld bij Besiktas, kans op PSV-vertrek klein'

'ED: naast Veerman ook Ramalho in beeld bij Besiktas, kans op PSV-vertrek klein'

24-01-2023 16:37 Laatste update: 25-01-2023 10:24
1

Het Eindhovens Dagblad meldt dat naast Joey Veerman ook André Ramalho in beeld is bij Besiktas. De kans dat het duo daadwerkelijk vertrekt naar Turkijke is volgens de lokale krant klein. 

Eerder op de dag meldde Voetbal International al dat Veerman serieus in beeld is bij Besiktas. Het Eindhovens Dagblad weet ook van de interesse, maar voegt daaraan toe dat de Turkse topclub Veerman graag zou willen huren van de Eindhovenaren en dat de Turken ook in de markt is voor Andre Ramalho. Voor de verdediger wil Besiktas enkel een lage transfersom betalen.

Het ED meldt dat het valt te bezien of PSV open staat voor een vertrek van het duo. 'Dat lijkt heel onaannemelijk', aldus Rik Elfrink, clubwatcher van de Eindhovenaren. Veerman zit de laatste weken vaker dan hem lief is op de bank bij PSV, terwijl ook Ramalho niet altijd in de basis begint. Toch lijkt PSV niet te springen om een vertrek van de twee, omdat verwacht wordt dat trainer Ruud van Nistelrooy ze nog vaak genoeg nodig zal hebben.

Het is sowieso onrustig in Eindhoven wat betreft transfers. Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) vertrokken al naar de Premier League, terwijl de huurtransfer van Ki-Jana Hoever vroegtijdig lijkt te worden beëindigd. De komst van Fabio Silva, die al medisch gekeurd werd bij PSV, is nog altijd niet aangekondigd, omdat Wolverhamton Wanderers voorlopig nog dwars ligt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!