Nieuws

Feyenoord presenteert Kasanwirjo: 'Heel trots dat ik me Feyenoorder mag noemen'

Feyenoord presenteert Kasanwirjo: 'Heel trots dat ik me Feyenoorder mag noemen'

23-01-2023 19:47 Laatste update: 19:58

Neraysho Kasanwirjo mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De verdediger komt over van FC Groningen en moet in Rotterdam de problemen in de verdediging oplossen.

De transfer hing al enige tijd in de lucht aangezien beide ploegen al een principeakkoord hadden. Maandagavond werd de nieuwe aanwinst officieel gepresenteerd bij Feyenoord in het bijzijn van zijn familie. "Ik ben heel blij en trots dat ik mezelf nu Feyenoorder kan noemen", aldus Kasanwirjo op de clubwebsite. "De interesse van Feyenoord was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het is nu aan mij om deze lijn vast te houden om hier te kunnen slagen."

Bij de Rotterdammers gaat de verdediger met rugnummer 28 spelen.  Als alle formaliteiten met de KNVB op tijd worden afgerond kan de multifunctionele verdediger komende woensdag al zijn eerste speelminuten maken tegen NEC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!