Nieuws

Slot verspreekt zich over Kasanwirjo: 'Hebben investering voor de toekomst gedaan'

Slot verspreekt zich over Kasanwirjo: 'Hebben investering voor de toekomst gedaan'

20-01-2023 14:19

Feyenoord gaat op zeker Neraysho Kasanwirjo tekenen, verklapt trainer Arne Slot. De oefenmeester van de Rotterdammers spreekt van een investering voor de toekomst.

Vrijdagochtend sijpelden de berichten over een mogelijke transfer van Kasanwirjo naar Feyenoord door. Die geruchten werden met het uur hardnekkiger en zijn tijdens de persconferentie in aanloop naar de Klassieker door Slot bevestigd.

"Ik heb hem nog niet op het trainingscomplex gezien als je dat bedoelt, maar de kans dat ik hem deze week nog ga treffen is niet uitgesloten", begon de oefenmeester uit Bergentheim voorzichtig. "Met Ramiz Zerrouki wilde we een versterking halen die er direct stond, maar nu hebben we met hem een toekomstinvestering gedaan voor weinig geld", aldus Slot, die zich hier versprak.

Afgelopen zondag stond Slot al even tegenover de kersverse aanwinst van de Rotterdammers. De trainer sprak even kort met Kasanwirjo na de met 0-3 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen. "Het is een speler die we al langer volgen en zeer waarschijnlijk halen. Het zag er zondag nog niet naar uit alsof hij bij ons zou komen. Ik ga bijna nooit het veld op om de scheidsrechter te bedanken. Daar stond Kasanwirjo ook. Dat was meer toeval, maar de kans dat hij naar ons toekomt is wel aanwezig", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!