Transfernieuws

'Arsenal doet sterk verbeterd voorstel: zeventig miljoen euro exclusief bonussen'

'Arsenal doet sterk verbeterd voorstel: zeventig miljoen euro exclusief bonussen'

13-01-2023 07:24

Arsenal heeft zich weer wat verder in het zweet gewerkt om Mykhaylo Mudryk over te nemen, meldt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transfergoeroe hebben The Gunners een bod gedaan van bijna zeventig miljoen euro om de Oekraïense sensatie los te weken bij Shakhtar Donetsk.

Het spel rondom Mudryk is al even op de wagen. Arsenal wil het Oekraïense toptalent maar wat graag naar het Emirates Stadium halen, en die weg wil de speler zelf ook graag bewandelen. Vooralsnog is Shakhtar Donetsk de beer op de weg. De club verwees biedingen van ruim vijftig en zestig miljoen euro al naar de prullenbak, maar zal zich nu gaan buigen over een sterk verbeterd voorstel.

Volgens Romano heeft Arsenal een bod uitgebracht van zeventig miljoen euro, exclusief bonussen. Mocht de Oekraïense topclub daar wel genoegen mee nemen, dan staat niets een huwelijk tussen Arsenal en Mudryk meer in de weg. Met de aanvaller heeft manager Mikel Arteta dan weer wat meer opties voorin. Gabriel Jesus viel na het WK weg met een blessure.