Transfernieuws

Interesse in Danjuma: 'Weet niet wat er de komende weken gaat gebeuren'

Interesse in Danjuma: 'Weet niet wat er de komende weken gaat gebeuren'

12-01-2023 14:04

Arnaut Danjuma kent de nodige interesse en er wordt binnenkort mogelijk een bod op hem gedaan. De spits van Villarreal CF zag ploeggenoot Gerónimo Rulli eerder deze maand nog naar Ajax vertrekken. 

Roig Negeuroles, president van Villarreal, verklaart in gesprek met AS dat er zeker interesse voor de Nederlander is. "Op dit moment hebben we geen formeel bod, het is waar dat er geruchten zijn en er is interesse, maar ik denk dat de markt nu begint te bewegen en we zullen zien hoe het zich ontwikkelt. Ik weet niet wat er de komende weken gaat gebeuren", zegt Negueroles over Danjuma en Nicolas Jackson.

Volgens de president heeft geen enkele speler een vertrekwens ingediend. "Geen enkele speler heeft me gevraagd om de club te verlaten, ik denk dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. Wanneer dit spelers bij ons wel vragen, is het vrijwel altijd om voor de club meer geld te genereren en de club zo te helpen", besluit Negueroles. In de zomer was Danjuma dicht bij een overstap naar West Ham United.