Transfernieuws

'Gesprekken over Memphis-'formule' cruciaal, Atlético heeft meerdere opties'

'Gesprekken over Memphis-'formule' cruciaal, Atlético heeft meerdere opties'

10-01-2023 16:39 Laatste update: 18:52

Fabrizio Romano heeft een update gegeven over de vermeende interesse van Atlético Madrid in Memphis Depay. Volgens de Italiaanse transfergoeroe zullen de gesprekken met FC Barcelona deze week al 'cruciaal' zijn, wanneer het over de formule gaat.

Atlético Madrid zou er veel vertrouwen in hebben om de aanvaller te overtuigen van een contract in de Spaanse hoofdstad. Eén en ander hangt af van het verloop van de onderhandelingen met Barcelona. Memphis beschikt over een verbintenis die komende zomer afloopt.

De interesse van de Rojiblancos lijkt voor te komen uit te aanstaande huurtransfer van João Félix naar Chelsea. Het is nog niet duidelijk of de Madrilenen de Oranje-aanvalsleider met onmiddellijke ingang willen inlijven, of dat een huurtransfer ook een optie is. Of het een tijdelijke of permanente transfer betreft, is volgens Romano 'cruciaal' of Memphis wel of niet naar het Wanda Metropolitana komt.

De eerste ontmoetingen tussen beide clubs zullen deze week al plaatsvinden. Daarnaast weet Romano dat het geen uitgemaakte zaak is dat het daadwerkelijk tot een transfer komt: Atléti zou meerdere ijzers in het vuur hebben, alhoewel de transferexpert in het midden laat wie de andere kandidaten zijn.

@voetbalnieuwsvn Goeie stap voor Memphis?👀🇪🇸 #depay #fy #vj #transfer #memphis #memphisdepay #transfernieuws #voetbalnieuws #daanjurgers #voetbal #fcbarcelona #fcb #atleticodemadrid #atletico #joaofelix #felix #primeradivision #laliga #oranje #nederlandselftal #voorjou #voorjoupagina #foryou ♬ A moist healing song - Nez Tunes