Nieuws

Ten Hag geniet van zijn tijd bij United: 'Ik heb het hier geweldig naar mijn zin'

Ten Hag geniet van zijn tijd bij United: 'Ik heb het hier geweldig naar mijn zin'

07-01-2023 08:42 Laatste update: 14:00

Erik ten Hag heeft het naar eigen zeggen geweldig naar zijn zin bij Manchester United. De manager stelt echter wel dat hij zijn ploeg soms scherp moet houden op bepaalde afspraken.

Ten Hag trok afgelopen zomer de deur bij Ajax achter zich dicht en vertrok naar United. De manager oogst veelal lof en geeft aan het naar zijn zin te hebben in Engeland. "Ik vind het geweldig. In Engeland is de ambiance geweldig. Overal kan je goed werken. De stadions zijn prachtig, de infrastructuur en het trainingscomplex zijn prachtig. De mensen waar we mee werken zijn prima. Dus ja ik heb het geweldig naar mijn zin", vertelt de Nederlander voor de camera van Ziggo Sport.

Afgelopen week zette Ten Hag aanvaller Marcus Rashford nog op de bank nadat hij zich had verslapen. Volgens de manager moeten er nou eenmaal een aantal regels zijn. "We moeten waarden hebben en normen hebben waar we aan moeten voldoen. Voetbal is een teamsport. Je werkt dus met elkaar. Dan moet je een bepaalde discipline betrachten. Zeker een aantal standaarden moet je je altijd aan houden. Doe je dat niet dan ben je nooit succesvol."