'Dani Alves wordt onderzocht na vermeende aanranding in nachtclub'

1 januari 2023 om 12:55

Dani Alves wordt volgens Spaanse bronnen onderzocht vanwege een vermeende aanranding die zou hebben plaatsgevonden in een nachtclub in Barcelona. De 39-jarige verdediger ontkent de beschuldiging in alle toonaarden.

De Braziliaan was in de nacht van vrijdag op zaterdag aanwezig in een nachtclub aan de Tuset-straat in Barcelona. Alves zou zijn hand zonder toestemming in het ondergoed van een vrouw hebben gestoken. Politiebronnen melden tegenover ABC dat het slachtoffer 'erg nerveus' overkwam en dat Alves het gebouw al had verlaten toen de politie werd benaderd.

Alves zegt zich zelf van geen kwaad bewust te zijn en slechts een korte tijd met de vrouw in een kamer te hebben gezeten. Bronnen rond de voetballer ontkennen eveneens dat een dergelijke situatie heeft plaatsgevonden. De Catalaanse politie heeft een onderzoek geopend om meer duidelijkheid te scheppen. De politie heeft al een verklaring afgenomen, al is de klacht nog niet formeel ingediend. Alves was in Barcelona vanwege een vakantie.