Transfernieuws

Al-Nassr-voorzitter wuift Ronaldo-geruchten weg: 'De media verspreiden leugens'

Al-Nassr-voorzitter wuift Ronaldo-geruchten weg: 'De media verspreiden leugens'

27-12-2022 12:47
1

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat de toekomst van Cristiano Ronaldo in Saudi-Arabië ligt. De voorzitter van Al-Nassr, Musli Al-Muammar, beticht de media van leugens.

Naar verluidt is de club druk bezig om Ronaldo naar het Midden-Oosten te halen. Voor de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar zou een contract tot medio 2030 klaarliggen. De eerste 2,5 jaar zou Ronaldo als speler verbonden zijn aan Al-Nassr, waarna hij vervolgens als ambassadeur het WK van 2030 moet binnenhalen.

Van die verhalen is volgens Al-Muammar weinig waar. "Het meeste van wat er in de media is geschreven en gezegd is een leugen", liet de preses zich ontvallen tegen verslaggevers na het 2-2 gelijkspel van Al-Nassr tegen Al-Hilal. Na het horen van de vraag over Ronaldo had Al-Muammar echter zichtbare moeite om een glimlach te onderdrukken.

Na zijn contractontbinding bij Manchester United heeft de 37-jarige spits zijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging. Interesse van Europese topclubs blijft voorlopig uit, waardoor een transfer naar de zandbak de meest logische vervolgstap lijkt voor de international.