Nieuws

Wijnaldum keert terug bij AS Roma na lange revalidatie: 'Beste gevoel dat er is'

Wijnaldum keert terug bij AS Roma na lange revalidatie: 'Beste gevoel dat er is'

15-12-2022 22:51
1

Georginio Wijnaldum is hard op weg om terug te keren bij AS Roma. De middenvelder is teruggekeerd op het trainingsveld van de Italianen en is direct mee op trainingskamp.

Vlak na zijn huurtransfer van Paris Saint-Germain naar AS Roma brak Wijnaldum zijn scheenbeen op een training bij de Italianen. Wijnaldum bleek uit eerdere berichtgevingen van de laatste weken al hard op weg te zijn om terug te keren en donderdag keerde hij daadwerkelijk terug op het trainingsveld. 'Het beste gevoel dat er is, eindelijk weer terug op het voetbalveld', schreef Wijnaldum op Twitter.

Wijnaldum moest door zijn blessure het WK in Qatar met het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan, terwijl de middenvelder juist naar Italië trok om daar meer aan spelen toe te komen richting het mondiale eindtoernooi. AS Roma staat onder leiding van José Mourinho en bekleedt momenteel de zevende plek in de Serie A.

Ook Rick Karsdorp vloog mee op trainingskamp naar Portugal. De rechtsback leeft op gespannen voet met Mourinho en de club na meerdere incidenten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!