Nieuws

Ibrahimovic met opmerkelijke uitspraak: 'Messi zal WK winnen, is al vastgelegd'

Ibrahimovic met opmerkelijke uitspraak: 'Messi zal WK winnen, is al vastgelegd'

15-12-2022 20:27 Laatste update: 22:50

Zlatan Ibrahimovic denkt dat het WK doorgestoken kaart is. Volgens de Zweed is het bekend dat Lionel Messi het WK moet winnen.

Dat laat Ibrahimovic weten tegenover GOAL. De Zweedse spits denkt dat het WK in Qatar niet helemaal eerlijk verloopt en Argentinië er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. "Ik denk dat er al vastgelegd is wie het wereldkampioenschap moet winnen", aldus de aanvaller van AC Milan.

Ibrahimovic verwacht dan ook dat de finale tussen Frankrijk en Argentinië, die zondag om 16.00 uur zal plaatsvinden, in het voordeel van Messi en consorten beslist zal worden. "Messi zal er wel met de winst vandoor gaan en ik denk dat het al een tijdje bekend is dat hij dit moet winnen", aldus de Zweeds international.

Het is onbekend waar Ibrahimovic zijn uitlatingen op baseert. Wel is bekend dat de club van Lionel Messi, Paris Saint-Germain, in Qatarese handen is. Ziggo-presentator Wytse van der Goot bracht eerder een zelfde soort theorie naar buiten. De naam van Messi zou op deze manier volgens Van der Goot voor eeuwig aan Qatar verbonden blijven als de Argentijn het WK zou winnen.