Nieuws

Morgan stellig ondanks glansrol Messi: 'Ronaldo de beste ooit, daarna Maradona'

Morgan stellig ondanks glansrol Messi: 'Ronaldo de beste ooit, daarna Maradona'

14-12-2022 12:54 Laatste update: 13:11

Ondanks dat Lionel Messi dit WK geweldig op dreef is, blijft Piers Morgan bij zijn standpunt: Cristiano Ronaldo is de beste voetballer ooit. Dat laat de Britse journalist weten via Twitter.

Messi maakt ondanks de bizarre druk vanuit Argentinië en de rest van de wereld de verwachtingen dit WK meer dan waar. De aanvaller kwam in zes duels al vijf keer tot scoren en daarnaast gaf hij drie assists. Argentinië bereikte gisteren de finale van het WK door Kroatië met 3-0 te verslaan, nadat het zich eerder ontdeed van Australië en Oranje.

Cristiano Ronaldo kende daarentegen een beduidend minder goed WK. Alleen in het eerste duel tegen Ghana kwam de vedette via een penalty tot scoren bij Portugal. De aanvaller verloor zijn basisplaats en Portugal werd uiteindelijk in de kwartfinale uitgeschakeld door Marokko.

'Ik denk dat Cristiano Ronaldo de beste ooit is, Maradona tweede, Messi derde (of vierde, achter Ronaldo Nazário)', aldus Morgan.  

Ronaldo gaf bij Morgan onlangs ene uitgebreid interview over zijn tijd bij Manchester United. Dat bleek uiteindelijk de druppel te zijn die de emmer deed overlopen. Ronaldo en United gingen deze winter uit elkaar.